Diensten

Massagetherapie - verwenrituelen body pakking 

Massagetherapie

Elk consult word er tijd genomen om even met u uw verwachtingen en noden te bespreken. Een zachte, ontspannende lichaams-, gezichts- en hoofdmassage waarbij het de bedoeling is het lichaam en de geest te laten ontspannen. Door zachte effleurages of strijkingen verdwijnen spanningen en wordt de energie in lichaam en geest in balans gebracht. Voor eenieder word er persoonlijk een olie met bijgevoegde etherische olie samengesteld.

Menu : stel zelf je eigen pakketje samen, kies uit de lijst hieronder.

 • Ontspannende lichaamsmassage ( rug, nek, benen, voeten, gelaat en armen) 60min
 • Rug en nek massage 30min
 • Rug massage 30min
 • Voetmassage 30 min
 • Gelaatsmassage 20 min
 • Been en voetmassage 30 min
 • Metameric massage 60 min

Meer info prijzen

Onze specialiteit Aromatherapie massage

Aromatherapie gebruikt aromatische plantaardige oliën, waaronder essentiële oliën, om iemands stemming of lichamelijk welzijn te verbeteren. Voordelen van het gebruik van oliën: - Therapeutisch - Spiritueel - Hygiënisch - Ontspanning - Pijn bestrijden - Angst te verminderen. Ook werden essentiële oliën gebruikt om je energie en het kortetermijngeheugen te verbeteren en eczeem die jeuk veroorzaakt te verminderen. De moderne aromatherapie is in de jaren ’30 ontwikkeld in Frankrijk, op basis van de ervaringen van een Franse arts die lavendelolie had gebruikt om oorlogswonden te genezen en daarmee opmerkelijke resultaten

boekte.

Prijs 60 min massage 60€ actie nu slechts 45€

Metameric massage -Reflex massage

Een Metameric massage voor Fysieke en mentale pijnen ( emotie) te verhelpen.

Deze massage is een massage van de huidlinten die er voor zorgt dat de bloedcirculatie verbeterd wordt en pijn over het gehele lichaam wordt verminderd.

Door de rug heen loopt het sympatisch zenuwstelsel. Hier aan vast zitten als het ware “huidlinten”. En deze huidlinten zijn de reflexzones van onze emoties.

Met deze massage kunnen we verschillende pijnklachten in het lichaam aanpakken.

Het lichaam kunnen we namelijk in zijn geheel “verdelen” in 3 zones:

 • Zuurstofvoorziening
 • Assimilatie (aanpassen)
 • Eliminatie (kwijt willen)

Om een indicatie te geven wat er precies wordt bedoeld met de zones, hieronder een korte uitleg over de verdeling van de zones van de rug.

De zone van de zuurstofvoorziening (bovenaan de rug) is het gedeelte waar we de longen en hart in bedelen. In deze zone wordt er gewerkt als er problemen zijn met de ademhaling zoals bijvoorbeeld bij een verkoudheid of een keelontsteking. Eigenlijk alles wat met de luchtwegen te maken heeft. Hierdoor kun je soms ook pijn hebben op de borst zonder dat het een hartaanval is. Maar de pijn voel je wel regelmatig of misschien zelfs wel constant. Met de Metameric massage, ook wel het losmaken van de huid in deze zone, verwijder of verminder je deze pijn of onderdruk je de sensatie (emotie) er van.

Op de zone van de assimilatie (midden van de rug) wordt er gemasseerd als er problemen zijn met de spijsvertering of als er buikklachten. Er zijn heel veel zenuwen (huidlinten) die in deze zone vanuit de wervelkolom vandaan lopen en er kunnen daarom ook veel aandoeningen aangepakt worden die in de buik gebeuren.

Met het masseren van de eliminatiezone (onderaan de rug) kun je heel goed de rugproblemen aanpakken. Het is DE ultieme zone namelijk voor rugpijnproblemen. Met name bij een hernia kan de nerveuze spanning rondom dit gebied verminderen met de Metameric massage. Verder is deze zone ideaal om te masseren bijvoorbeeld bij darm- of menstruatieproblemen.

De Metameric massage kan dus veel doen bij pijnklachten gerelateerd aan jouw eigen emoties. En op deze manier kunnen er heel veel klachten aangepakt worden met een massage over het gehele lichaam. Want ook het hoofd, de nek, de buik, de armen en benen kunnen verdeeld worden door deze 3 zones.

 • Werkt stressverlagend
 • Geeft verlichting bij pijn en stimuleert genezing
 • Werkt preventief
 • Helpt bij rug, schouder en nekklachten
 • Brengt verlichting bij overspannenheid en burn-out

Positieve effecten bij onder andere

 • Hoofdpijn/migraine
 • Reuma
 • Darmproblemen
 • Astma
 • extra ondersteuning tijdens een dieet.

Rozenkwarts massage met etherische olie

Wanneer u kiest voor een rozekwarts massage is het principe hetzelfde als een hotstone maar word er meer op balance en eigenliefde gewerkt. De huid krijgt met de edelsteenmassage een zeer goede doorstroming en deze massage is voor elk huidtype geschikt. Ook bij huid-problemen is de combinatie van etherische oliën en edelstenen zeer effectief. Na een aromatherapeutische edelsteenmassage ziet iemand er stralend, blij, ontspannen en gelukkig uit, van binnen en van buiten. Dat gevoel heeft alles te maken met energie uitwisseling. Energie maakt iemand energiek, bruisend en creatief Meer info

Hotstone massage

Hot Stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren.

Een Hot Stone massage heeft een zalig ontspannend effect. De mix van warmte en aroma's vergroot het gevoel van welzijn. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is het een krachtige en diepe massage. Hot Stone massage is dan ook zowel bij mannen als bij vrouwen erg geliefd.  

  Voor wie is Hot Stone massage geschikt

 • stress
 • vermoeidheid
 • spanningen
 • spierproblemen
 • blokkades
 • reuma en artrose (niet ontstoken)
 • slechte doorbloeding
 • fibromyalgie
 • spijsverteringsproblemen

energiek, bruisend en creatief

Meer info

Anti stress massage

Anti-stress massages: harmonie in je zijn

60 minuten of 75 minuten

Reflexzone massage is een eeuwenoude methode die door het masseren van drukpunten de energiezones in uw lichaam positief beinvloedt. U komt op een positieve en vriendelijke manier weer in contact met uw oorspronkelijke bioritme. Uw lichaam en geest kunnen dan weer tot rust komen.

Door zachte massage technieken toe te passen en het activeren van verschillende meridianen, worden blokkades opgeheven, waardoor u vrijwel meteen een aangename ontspanning voelt. Deze massage levert vele voordelen op. Het kan je hoofdpijn, vermoeidheid en spanning wegnemen, heeft een heilzaam effect op de bloedsomloop met als resultaat een intense anti-stress ontspanning van lichaam en geest en het laten stromen van de levensenergie.

Holistische massage

'A Touch of Healing'-massage

Een intuïtieve, holistische massage.

Het doel van deze massage is om helemaal tot rust te komen en een diepe ontspanning te ervaren. Door de zachte, en diepgaande werking ontspannen niet enkel de spieren, maar kan de rust doordringen naar verschillende lagen; zowel fysiek als mentaal.

Ik gebruik biologische olie, die ik aanvul met biologische etherische oliën en edelstenen.

Bij een crystal legging worden verschillende edelstenen op bepaalde plaatsen op en rond het lichaam gelegd. Er zijn specifieke leggingen per thema en ik

werk ook vaak puur intuïtief. Ik werk vaak mee door mijn handen op energiebanen of punten te leggen.

1 steenlegging duurt meestal ongeveer 30 min. Je kan een steenlegging ook combineren met andere vormen van

HEEL-ing of massage.

Meer info

Winter special: voet deluxe met een knipoog naar de hammam:

Welkomst drankje warme kruidenthee

Genieten van een heerlijk warm badje met kruiden en een zwarte zeep massage

Een scrub ( voor het verwijderen van dode huidcellen )

Pakking ( zeer vochtinbrengend)

Een heerlijk relaxerende voetmassage

Prijs pakket winter deluxe nu slechts 33€Pakket volledig verwen reinigingsritueel

Vergeet uw cadeau bon niet ! Bezorg ook je vriendin een leuke ontspannende verrassing.

Bedrag naar eigen keuze, of geniet van een speciale korting via uw bon.

Graag een geschenkbon op maat voor u, neem contact met ons op

Massagetherapie

Vanaf €33

Maak uw afspraak

Maak uw afspraak

Holistische healing

Vanaf €33

Maak uw afspraak

Hotstone of rozenkwarts massage

Vanaf €33

Maak uw afspraak

Workshops & meditatieavonden

Regelmatig organiseer ik verschillende cursussen, workshops en meditatieavonden. Kijk op de agenda voor de planning.