Reacties van klanten

Caro: ik voelde mij volledig zen, super .

Sonia: Warm onthaal en goede uitleg. Niet nodig uren achter een parkeerplaats te zoeken en te moeten denken aan de parkeermeter. Dus na de behandeling ben je nog even zen! De massage was heel rustgevend. En ook afgestemd op mijn klachten! Ik ga zeker terug komen. Succes gewenst en proficiat met deze mooie zaak.  

Heidi: Zeer goede massage afgestemd op de persoonlijke klachten van dat moment en dit alles in een heel relaxte sfeer.

Sofie: Ik ken Yolanda nog niet als massagetherapeut, maar ik ken haar wel als een uitstekende HEEL-er. Ze heeft de gave om stukjes van mezelf te zien waarvan ik soms helemaal het bestaan niet besefte :-) Zo helpt ze me in de groei van mijn bewustzijn, in de integratie van meer van mijzelf en ook nog in het neerzetten van mijn werkelijke zelf. Yolanda is een kado op mijn pad!

Linda : Zo genoten van een diepgaande massage, helemaal zen er gebeurd zoveel wat moeilijk te omschrijven valt Met pijn in de knie op de tafel gaan liggen en zonder pijn naar huis vertrokken. Ik ben vol lof en ga zeker terug. Bedankt yolanda om dit mogen te ervaren

Reactie toevoegen

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank je voor je mail. Wij beantwoorden je mail zo vlug mogelijk. Vriendelijke groet Praktijk Anda